Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалдық және мамандандырылған мақсаттағы тамақ өнімдері саласындағы инновациялық технологиялар
-
Белгілі бір бағыттағы тамақ өнімдерінің пайда болуының тұжырымдамалық шарттары: функционалды және мамандандырылған; функционалды компоненттерді құруға арналған материал ретінде негізгі шикізат; өндірістің технологиялық процестеріндегі тәуекелдер; қазіргі заманғы рационалды тамақтану талаптарына жауап беретін тамақ өнімдері мен қоғамдық тамақтану өнімдерінің сапасын қалыптастыру. Жаңа технологияларды құру қағидалары; материалдың, қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің және глютенсіз өнімдердің тағамдық құндылығын талдау, сондай-ақ оларды зиянсыздық пен сапаға зерттеу.
-
Образовательная программа 7M07204 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1