Функционалдық және мамандандырылған мақсаттағы тамақ өнімдері саласындағы инновациялық технологиялар

  • Белгілі бір бағыттағы тамақ өнімдерінің пайда болуының тұжырымдамалық шарттары: функционалды және мамандандырылған; функционалды компоненттерді құруға арналған материал ретінде негізгі шикізат; өндірістің технологиялық процестеріндегі тәуекелдер; қазіргі заманғы рационалды тамақтану талаптарына жауап беретін тамақ өнімдері мен қоғамдық тамақтану өнімдерінің сапасын қалыптастыру. Жаңа технологияларды құру қағидалары; материалдың, қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің және глютенсіз өнімдердің тағамдық құндылығын талдау, сондай-ақ оларды зиянсыздық пен сапаға зерттеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top