Жасанды интеллектіні қолдана отырып біріктірілген тағам өнімдерін жасаудың теориялық және практикалық аспектілері

  • Құрама тамақ өнімдерінің рөлі. Комбинирленген тамақ өнімдерін әзірлеудегі негізгі теориялар, ғылыми тәсілдер мен шешімдер. Рецепттерді модельдеу, өсімдік және жануар шикізатын біріктіру. Сүт, ет, балық құрама өнімдерін дайындау технологиялары, өндірістің негізгі кезеңдері, технологиялық параметрлерін зерттеу. Құрама тамақ өнімдерінің сапа көрсеткіштерін зерттеу. Құрама тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз етудің технологиялық мәселелерін шешудегі заманауи аспектілер мен әдістемелер. Рецепттерді оңтайландыру, процесс параметрлерін болжау және сапа көрсеткіштерін талдау үшін жасанды интеллект қолдану.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top