Өнімді әзірлеу және сенсорлық бағалау

  • Жаңа өнімдерді зерттеу, тағамдық және биологиялық құндылықтың жоғарылауы, дәм тату - өндіру және ұйымдастыру арқылы ғылыми және практикалық ынталандыру. Инновация. Өнім сапасының көрсеткіштері жүйесіндегі сенсорлық белгілер, органолептикалық сапа көрсеткіштері терминдерінің жүйесі, органолептиканың психофизиологиялық негіздері, органолептикалық және аспаптық зерттеулердің нәтижелері және олардың арасындағы корреляция, сенсорлық зерттеудің ғылыми негізделген әдістері, сараптамалық әдістеме-маңызды ережелер, өнім сапасының органолептикалық көрсеткіштерін сандық өлшеу үшін квалиметрияны қолдану.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top