Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнімді әзірлеу және сенсорлық бағалау
-
Жаңа өнімдерді зерттеу, тағамдық және биологиялық құндылықтың жоғарылауы, дәм тату - өндіру және ұйымдастыру арқылы ғылыми және практикалық ынталандыру. Инновация. Өнім сапасының көрсеткіштері жүйесіндегі сенсорлық белгілер, органолептикалық сапа көрсеткіштері терминдерінің жүйесі, органолептиканың психофизиологиялық негіздері, органолептикалық және аспаптық зерттеулердің нәтижелері және олардың арасындағы корреляция, сенсорлық зерттеудің ғылыми негізделген әдістері, сараптамалық әдістеме-маңызды ережелер, өнім сапасының органолептикалық көрсеткіштерін сандық өлшеу үшін квалиметрияны қолдану.
-
Образовательная программа 7M07204 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1