Мамандандырылған теориялар, азық-түлiк өнiмдерiнiң негiзгі технологиясы

  • Тамақтану ғылымының негіздері, азық-түлік өнімдері мен олырдаың химиялық құрамы, адам ағзасына әр түрлі тамақ компоненттерінің маңызы, компоненттердің негізгі қасиеті, тамақ өндірісінің технологиялық процестерінің ғылыми негізі, тамақ өндірісіндегі негізгі және қосымша шикізаттар, шикізат сипаттамасы, шикізаттың физико-химиялық және биохимиялық қасиетінің өзгеруі, дайын өнім мен жартылай фабрикатты өнімдердің жылу және механикалық өңдеудегі өзгерістері.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top