Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мамандандырылған теориялар, азық-түлiк өнiмдерiнiң негiзгі технологиясы
-
Тамақтану ғылымының негіздері, азық-түлік өнімдері мен олырдаың химиялық құрамы, адам ағзасына әр түрлі тамақ компоненттерінің маңызы, компоненттердің негізгі қасиеті, тамақ өндірісінің технологиялық процестерінің ғылыми негізі, тамақ өндірісіндегі негізгі және қосымша шикізаттар, шикізат сипаттамасы, шикізаттың физико-химиялық және биохимиялық қасиетінің өзгеруі, дайын өнім мен жартылай фабрикатты өнімдердің жылу және механикалық өңдеудегі өзгерістері.
-
Образовательная программа 7M07204 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1