Жасанды интеллект өнеркәсіптік қауіпсіздік пен өндірістік тәуекелдерді басқаруда

  • Жасанды интеллектпен азық-түлік сапасына әсер ететін негізгі физикалық, химиялық, биологиялық факторларды зерттеу. Тағамның химиялық құрамы және физика-механикалық қасиеттері. Жасанды интеллектін көмегімен өнімді өндіру процесінде өзін жеткілікті дәрежеде көрсете алатын тамақ өнімдерінің ықтимал ластануына әкеп соқтыратын тәуекелдерді анықтау және тізбесін жасау, сондай-ақ тәуекелдердің пайда болуы мен дамуын болдырмауға арналған алдын алу шараларын әзірлеу
  • Образовательная программа 8D07202 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top