Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жасанды интеллект өнеркәсіптік қауіпсіздік пен өндірістік тәуекелдерді басқаруда
-
Жасанды интеллектпен азық-түлік сапасына әсер ететін негізгі физикалық, химиялық, биологиялық факторларды зерттеу. Тағамның химиялық құрамы және физика-механикалық қасиеттері. Жасанды интеллектін көмегімен өнімді өндіру процесінде өзін жеткілікті дәрежеде көрсете алатын тамақ өнімдерінің ықтимал ластануына әкеп соқтыратын тәуекелдерді анықтау және тізбесін жасау, сондай-ақ тәуекелдердің пайда болуы мен дамуын болдырмауға арналған алдын алу шараларын әзірлеу
-
Образовательная программа 8D07202 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2