Азық-түлік қауіпсіздігін басқару жүйесін талдау және жақсарту

  • Докторанттардың ғылыми, өндірістік және технологиялық қызметін жүзеге асыру үшін қажетті білім алуы. Азық-түлік қауіпсіздігін басқару жүйесін талдау және жақсарту. Тамақ өнімдерінің ықтимал ластануымен байланысты тәуекелдердің тізбесін анықтау және жеткілікті ықтималдық дәрежесімен өнімді өндіру процесінде көрінуі мүмкін, сондай-ақ тәуекелдердің пайда болуы мен дамуын болдырмауға бағытталған алдын алу шараларын әзірлеу.
  • Образовательная программа 8D07202 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top