Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ғылыми зерттеу әдістері
-
Пән аясында ғылыми проблема қою, мақсат пен міндеттерді анықтау, гипотеза құру, зерттеу әдістерін таңдау және алынған нәтижелерді талдау тәсілдері қарастырылады. Пән құрамында тамақ өндірісінің сапасын зерттеу әдістеріне ерекше көңіл бөлінеді: физика-химиялық, микробиологиялық, органолептикалық талдау әдістері, тағам қауіпсіздігі мен стандарттау талаптарына сай бақылау мен бағалау әдістемелері қарастырылады. Ақпараттық технологиялар, үлкен деректерді өңдеу, тамақ өндірісін цифрландыру, жасанды интеллект технологияларының рөлі мен қолдану мүмкіндіктері зерттеледі.
-
Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1