Ғылыми зерттеу әдістері

  • Пән аясында ғылыми проблема қою, мақсат пен міндеттерді анықтау, гипотеза құру, зерттеу әдістерін таңдау және алынған нәтижелерді талдау тәсілдері қарастырылады. Пән құрамында тамақ өндірісінің сапасын зерттеу әдістеріне ерекше көңіл бөлінеді: физика-химиялық, микробиологиялық, органолептикалық талдау әдістері, тағам қауіпсіздігі мен стандарттау талаптарына сай бақылау мен бағалау әдістемелері қарастырылады. Ақпараттық технологиялар, үлкен деректерді өңдеу, тамақ өндірісін цифрландыру, жасанды интеллект технологияларының рөлі мен қолдану мүмкіндіктері зерттеледі.
  • Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top