Тамақ өнеркәсібіндегі мембраналық процестер мен технологиялар

  • Тамақ өнеркәсібіндегі мембраналы процестер мен технологияларды пайдалану докторантурада оқитын білім алушыға бейорганикалық және органикалық қосылыстардың ерітінділерін, оның ішінде сұйық тамақ өнімдерін өңдеуде экономикалық тиімділігі жоғары және аз қалдықты технологияларды құруға мүмкіндік береді. Бұл курс тамақ өнеркәсібіндегі мембраналық процестерді қолдануда өнімдердің сапасын, олардың биологиялық құндылығын жақсартуға және толық өңдеу мен пайдалануға ықпал етеді.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top