Тамақ өнеркәсібіндегі нормативтік құжаттар жүйелері

  • Пән тағам өнімдерінің өндірісі мен қауіпсіздігін реттейтін нормативтік-құқықтық актілерді зерттейді, студенттер ұлттық және халықаралық стандарттармен, техникалық регламенттермен, сондай-ақ сертификаттау және лицензиялау үдерістерімен танысады, курс өнім сапасына, қауіпсіздігіне, таңбалауына және қаптамасына қойылатын талаптарды, сондай-ақ нормативтік құжаттарды әзірлеу мен бақылаудағы мемлекеттік және жеке ұйымдардың рөлін қамтиды, бұл білімдер стандарттарды сақтау және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажет.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top