Тағам өнімдерін талдау

  • Пән өнімнің құрамын, сапасы мен қауіпсіздігін анықтауға бағытталған химиялық, физика-химиялық және микробиологиялық зерттеулерді қамтитын тағамды талдау әдістерін зерттейді, зиянды заттарды, қоспалар мен ластаушы заттарды анықтау үшін спектроскопия, хроматография, титрлеу және микробиологиялық сынақтар әдістері қолданылады, бұл әдістер нарықтағы тағам өнімдерінің қауіпсіздігіне кепілдік беретін стандарттардың сақталуын бақылауды және тұтынушылардың денсаулығын қорғауды қамтамасыз етеді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top