Тамақ өнідірісіндегі аудит

  • Пән тамақ өндірісіндегі өнімнің сапасын, қауіпсіздігін, стандарттар мен нормативтерге сәйкестігін тексеру және бағалау принциптері мен әдістерін зерделеуге бағытталған, аудиттің кезеңдері, соның ішінде жоспарлау, деректер жинау, процестер мен құжаттаманы талдау, сондай-ақ сәйкессіздіктерді анықтау және ұсыныстарды қалыптастыру қарастырылады, ерекше назар тәуекелдерді бағалау әдістеріне, сертификаттауға, санитарлық және гигиеналық талаптардың сақталуына, сондай-ақ аудиттің тұтынушылардың сенімін қамтамасыз ету және өндіріс тиімділігін арттырудағы рөліне аударылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top