Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнідірісіндегі аудит
-
Пән тамақ өндірісіндегі өнімнің сапасын, қауіпсіздігін, стандарттар мен нормативтерге сәйкестігін тексеру және бағалау принциптері мен әдістерін зерделеуге бағытталған, аудиттің кезеңдері, соның ішінде жоспарлау, деректер жинау, процестер мен құжаттаманы талдау, сондай-ақ сәйкессіздіктерді анықтау және ұсыныстарды қалыптастыру қарастырылады, ерекше назар тәуекелдерді бағалау әдістеріне, сертификаттауға, санитарлық және гигиеналық талаптардың сақталуына, сондай-ақ аудиттің тұтынушылардың сенімін қамтамасыз ету және өндіріс тиімділігін арттырудағы рөліне аударылады.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1