Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнеркәсібіндегі гигиеналық талаптар және санитарлық нормалар
-
Пән тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін, сапасын қамтамасыз ету негіздерін зерттейді, олар технологиялық процестің барлық кезеңдерін қамтиды: шикізат, дайын өнімді қабылдау, сақтау, өңдеу, орау, тасымалдау, дезинфекциялауға, зиянкестермен күресуге, микробиологиялық қауіпсіздікке ерекше назар аударылады, осы нормаларды сақтау тамақтан уланудың, жұқпалы аурулардың алдын алуға, тұтынушылардың денсаулығына кепілдік беруге мүмкіндік береді, кәсіпорынның бәсекеге қабілеттілігін арттыруға, халықаралық стандарттарға сәйкес келуге ықпал етеді (мысалы, HACCP, ISO 22000).
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1