Тағам өнімінің сапасын басқаруды бағалаудың статистикалық әдістері

  • Пән тамақ өнеркәсібінде сапаны бағалау және бақылау үшін қолданылатын статистикалық талдаудың әдістері мен құралдарын зерттеуге бағытталған, студенттер статистика негіздерімен, сонымен қатар өндірістің барлық кезеңдерінде тұрақтылықты қамтамасыз етуге және азық-түлік өнімдерінің сапасын жақсартуға көмектесетін әдістермен танысады, статистикалық процестерді бақылаудың, өзгермелілігін бағалаудың және өнім сапасын жақсарту мақсатында өндірістік процестерді оңтайландыру әдістерінің әртүрлі тәсілдері қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top