Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімінің сапасын басқаруды бағалаудың статистикалық әдістері
-
Пән тамақ өнеркәсібінде сапаны бағалау және бақылау үшін қолданылатын статистикалық талдаудың әдістері мен құралдарын зерттеуге бағытталған, студенттер статистика негіздерімен, сонымен қатар өндірістің барлық кезеңдерінде тұрақтылықты қамтамасыз етуге және азық-түлік өнімдерінің сапасын жақсартуға көмектесетін әдістермен танысады, статистикалық процестерді бақылаудың, өзгермелілігін бағалаудың және өнім сапасын жақсарту мақсатында өндірістік процестерді оңтайландыру әдістерінің әртүрлі тәсілдері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1