Тағам өнімдерін стандарттау

  • Пән тамақ өнімдерінің сапа және қауіпсіздік стандарттарын әзірлеу, енгізу және бақылау принциптері мен әдістерін қамтиды, курс тамақ өнімдерін өндіруді, өңдеуді, орауды және сақтауды реттейтін халықаралық және ұлттық ережелерді қамтиды, сондай-ақ сертификаттау процестері, зертханалық сынақтар және өнімнің белгіленген талаптарға сәйкестігін бағалау әдістері талқыланады, өнімнің өмірлік циклінің барлық кезеңдерінде сапа мен қауіпсіздікті қамтамасыз етуге басты назар аударылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top