Тағам өнімдеріне арналған ыдыстар мен қаптамалардың заманауи түрлері

  • Пән азық-түлікті сақтау, тасымалдау және қорғау үшін қолданылатын қаптама материалдары мен технологияларын зерттейді, студенттер пластик, шыны, металл және картон сияқты қаптаманың әртүрлі түрлерімен, сондай-ақ биоыдырайтын материалдар мен белсенді қаптама сияқты инновациялық әдістермен танысады, сонымен бірге курста қаптаманың қауіпсіздік, гигиеналық және экологиялық талаптары, сондай-ақ оның азық-түлік сапасы мен сақтау мерзіміне әсері қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top