Тамақ өнеркәсібіндегі стандарттар мен нормативтік құжаттарды жасау технологиясы

  • Пән қауіпсіздік, сапа, технологиялық және санитарлық-гигиеналық нормалар талаптарын ескере отырып, тамақ өнеркәсібінде стандарттар мен нормативтік құжаттарды әзірлеу принциптерін, кезеңдері мен әдістерін зерделейді, нормативтік құжаттардың түрлері (ұлттық, мемлекетаралық, халықаралық стандарттар, техникалық регламенттер, ұйымдар стандарттары), стандарттардың құрылымы, оларды келісу, сараптау және бекіту рәсімдері, ерекше халықаралық стандарттармен (Codex Alimentarius, ISO) үйлестіруге назар аударылады.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top