Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін сақтаудың заманауи технологиялары
-
Пән тамақ өнімдерінің сақтау мерзімін ұзарту және сапасын сақтау үшін қолданылатын әдістер мен технологияларды зерттейді, студенттер мұздату мен кептіру, консервілеу және зарарсыздандыру сияқты әртүрлі әдістермен, сондай-ақ белсенді және интеллектуалды орауды қоса алғанда, жаңа технологиялармен танысады, сонымен қатар қауіпсіздік, санитария және әртүрлі технологиялардың өнімнің тағамдық қасиеттері мен қауіпсіздігіне әсері мәселелерін қамтиды.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1