Тағам өнімдерін сақтаудың заманауи технологиялары

  • Пән тамақ өнімдерінің сақтау мерзімін ұзарту және сапасын сақтау үшін қолданылатын әдістер мен технологияларды зерттейді, студенттер мұздату мен кептіру, консервілеу және зарарсыздандыру сияқты әртүрлі әдістермен, сондай-ақ белсенді және интеллектуалды орауды қоса алғанда, жаңа технологиялармен танысады, сонымен қатар қауіпсіздік, санитария және әртүрлі технологиялардың өнімнің тағамдық қасиеттері мен қауіпсіздігіне әсері мәселелерін қамтиды.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top