Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы
-
Пән тағам өнімдерін өндіру технологиясы туралы ғылымның пайда болу және даму тарихын, жалпы сипаттамасын, жіктелуін, азық-түлік шикізатының құрамын, шикізатты дайын өнімге өңдеу процестерін, оның ішінде өндіріс кезеңдері, сақтау және орау, студенттер тамақ өнеркәсібінде қолданылатын заманауи әдістер мен технологиялармен, сондай-ақ өнімнің сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын талаптармен танысады, курс гигиена, санитария мәселелерін, сондай-ақ азық-түлік өнімдерін өндіруді реттейтін стандарттар мен нормативтерді қамтиды.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2