Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пән тағам өнімдерін өндіру технологиясы туралы ғылымның пайда болу және даму тарихын, жалпы сипаттамасын, жіктелуін, азық-түлік шикізатының құрамын, шикізатты дайын өнімге өңдеу процестерін, оның ішінде өндіріс кезеңдері, сақтау және орау, студенттер тамақ өнеркәсібінде қолданылатын заманауи әдістер мен технологиялармен, сондай-ақ өнімнің сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын талаптармен танысады, курс гигиена, санитария мәселелерін, сондай-ақ азық-түлік өнімдерін өндіруді реттейтін стандарттар мен нормативтерді қамтиды.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top