Тағам өнімдерін сертификаттау

  • Пән тамақ өнімдерінің белгіленген стандарттар, қауіпсіздік, сапа, заңнамалық талаптарға сәйкестігін растауға байланысты процестерді қамтиды, курс сәйкестікті растаудың ұйымдастырушылық құрылымын зерттеуге бағытталған, білім алушылар ерікті, міндетті сертификаттау сияқты әртүрлі сертификаттау жүйелерімен танысады, сондай-ақ өнімдер мен қызметтердің сәйкестігін растау тәртібін, өнімдер мен қызметтерді сертификаттау схемаларын зерттейді, шығарылған елдің сертификаттарын алу рәсімінің тәртібін, шетелдік өнімнің сәйкестігін растау, сәйкестік туралы Декларацияны қабылдау тәртібін қарастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top