Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалды биопродуктілер өндірісінің биотехнологиясы
-
Пән физиологиялық белсенді қасиеттері бар тағам өнімдерін жасауға арналған теориялық негіздер мен практикалық әдістерді зерттейді, сондай-ақ функционалды тағам өнімдерін әзірлеу мен өндіруде биотехнологиялық процестерді – микробиологиялық, ферментативтік, жасушалық және гендік инженерия әдістерін қолдануды қарастырады. Биологиялық белсенді заттардың көздері, оларды бөліп алу және биоөнім құрамына енгізу технологиялары, олардың тиімділігі мен қауіпсіздігін бағалау әдістері, сондай-ақ саланың қазіргі заманғы үрдістері мен даму перспективалары қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1