Функционалды биопродуктілер өндірісінің биотехнологиясы

  • Пән физиологиялық белсенді қасиеттері бар тағам өнімдерін жасауға арналған теориялық негіздер мен практикалық әдістерді зерттейді, сондай-ақ функционалды тағам өнімдерін әзірлеу мен өндіруде биотехнологиялық процестерді – микробиологиялық, ферментативтік, жасушалық және гендік инженерия әдістерін қолдануды қарастырады. Биологиялық белсенді заттардың көздері, оларды бөліп алу және биоөнім құрамына енгізу технологиялары, олардың тиімділігі мен қауіпсіздігін бағалау әдістері, сондай-ақ саланың қазіргі заманғы үрдістері мен даму перспективалары қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top