Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Энзимология
-
Пән ферменттер туралы жалпы мәліметтерді, олардың құрылымын, катализ және белсенділікті реттеу механизмдерін қамтитын негізгі жұмыс принциптерін зерттейді. Негізгі назар ферменттердің зат алмасудағы, энергетикалық процестердегі және биотехнологиялық процестердегі рөліне аударылады. Олар тамақ өнеркәсібінде (сүт, ет, нан-тоқаш, сыра қайнату, жеміс-жидек және жүзім шырындары, шарап және алкогольсіз сусындар), биоэтанол мен биотандырғыштар өндіруде, сондай-ақ биопрепараттар алу үшін қолданылады.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1