БАӘ және ББҚ өндірісінің биотехнологиялық негіздері

  • Пән биологиялық белсенді заттардың классификациясын және қасиеттерін, адамның денсаулығын сақтаудағы ББЗ және ББҚ -тың рөлін, олардың әртүрлі салаларда қолданылуын, ББЗ көздері мен оларды алу әдістерін, ББҚ өндірісінің технологиялық процестерін (ферментация және биокатализ принциптері, ББЗ инкапсуляциясы мен тұрақтандыруы, функционалдық тағамдық қоспалар өндірісі), сапаны бақылау мен қауіпсіздікті, заманауи биотехнологияларды пайдалана отырып алу, талдау және қолдану принциптерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top