Ауылшаруашылық шикізатын биотехнологиясы

  • Пән ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу негіздерін (өсімдік шикізаты – дәнді дақылдар, көкөністер, жемістер, қант қызылшасы және т.б., жануар шикізаты – ет, жұмыртқа, бал және т.б.) және биотехнологияның шикізатты тиімді пайдалану мен алынатын өнімдердің сапасын жақсартудағы рөлін зерттейді; өсімдік және жануар шикізатын өңдеуде қолданылатын микробиологиялық, ферментативтік және жасушалық технологиялар, өнім сапасы мен қауіпсіздігін бақылау әдістері; ауыл шаруашылығында қолданылатын заманауи биотехнологиялық процестер.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top