Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ауылшаруашылық шикізатын биотехнологиясы
-
Пән ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу негіздерін (өсімдік шикізаты – дәнді дақылдар, көкөністер, жемістер, қант қызылшасы және т.б., жануар шикізаты – ет, жұмыртқа, бал және т.б.) және биотехнологияның шикізатты тиімді пайдалану мен алынатын өнімдердің сапасын жақсартудағы рөлін зерттейді; өсімдік және жануар шикізатын өңдеуде қолданылатын микробиологиялық, ферментативтік және жасушалық технологиялар, өнім сапасы мен қауіпсіздігін бақылау әдістері; ауыл шаруашылығында қолданылатын заманауи биотехнологиялық процестер.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2