Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізат және астық, жарма өнімдерінің сапасын бақылау
-
Негізгі шикізат және дайын өнімге қойылатын негізі сапа көрсеткіштері. Сапалық көрсеткішті анықтау әдістері және тәсілдері. Стандарттар, технологиялық инструкциялар, техникалық шарттар. Астық және жарма өнімдері өндірісінде қолданылатын негізгі және қосымша шикізаттар.
-
Образовательная программа 7M07205 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1