Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Диеталық нан-тоқаш өнімдерінің технологиясы
-
Диеталық нан-тоқаш өнімдерін өндіру технологиясы. Өндірісте қолданылатын ашытқылар, қосындылар. Технологиялықоперациялар және режимдер. Шикізаттарға және дайын өнім сапасына қойылатын талаптар. Шикізаттардың және дайын өнімнің сапасын зерттеу әдістер. Диеталық нан-тоқаш өнімдерінің ассортименті.
-
Образовательная программа 7M07205 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1