Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан-тоқаш бұйымдарын өндіру технологиясының сапасын бақылау
-
Негізгі шикізат және дайын өнімге қойылатын негізі талаптар, негізгі сапа көрсеткіштері. Сапалық көрсеткішті анықтайтын әдіс – тәсілдер. Стандарттар, технологиялық инструкциялар, техникалық жағдайлар. Нан және нан-тоқаш өнімдері өндірісінде қолданылатын негізгі және көмекші шикізаттар.
-
Образовательная программа 7M07205 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1