Білім беру бағдарламасы өзекті емес

6B07202 Қайта өңдеу өңдірісінің технологиясы в ХИТУ

  • Білім беру бағдарламасының мақсаты Білім беру бағдарламасының мақсаты - өңдеу өнеркәсібі технологиясы бойынша жоғары білікті мамандарды дайындау. Білім беру бағдарламасының мақсаттары: - өңдеу өнеркәсібінің жоғары технологиялық және жоғары сапалы кәсіби білімін, кәсіби құзыреттілігін алу; - адамның адамға, қоғамға, қоршаған ортаға, ойлау мәдениетіне және өз жұмысын ғылыми негізде ұйымдастыруға қабілеттілігін реттейтін гуманитарлық мәдениетті, этикалық және құқықтық нормаларды меңгеру, жаңа білім алуға; - жеке білім беру бағдарламасының студенттері таңдау;
  • Академиялық дәреже Бакалавриат
  • Оқыту тілі Русский, Қазақша
  • Оқу мерзімі 4 года
  • Кредиттер көлемі 240
  • Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
  • ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • ойлау мәдениеті мен ой-өрісі кең тұлғаны қалыптастыруға ықпал ететін әлеуметтік-гуманитарлық және жаратылыстану ғылымдары саласындағы базалық білімді көрсету.
  • Қазіргі заманғы технологияларды меңгергенін, кәсіптік қызметте ақпараттық технологияларды қолдананатынын көрсету.
  • Адамдар арасындағы қарым-қатынас пен мәдениетаралық өзара әрекеттесу мәселелерін шешу үшін қарым-қатынас жасау.
  • Азық-түлік, өңдеу, жеңіл өнеркәсіп және қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында технологиялық үдерісті ұйымдастыру және басқару шешімдерін қабылдау.
  • Нормативтік құжаттардың талаптарына сәйкес өнімдер мен қызметтердің сапасын бақылауды жүзеге асыру.
  • азық-түлік, өңдеу, жеңіл өнеркәсіп және қоғамдық тамақтану мекемелерінің себептерін талдау және оларды болдырмау шараларын әзірлеу.
  • қауіпсіздік талаптарына сәйкес әр түрлі технологиялық жабдықтарды қолдану.
  • Азық-түлік, өңдеу, жеңіл өнеркәсіп және қоғамдық тамақтандырудың технологиялық процестерін жетілдіру жөніндегі шараларды әзірлеу.
  • азық-түлік, өңдеу, жеңіл өнеркәсіп және қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау және қайта құру қызметтерінің сапасын бағалау.
  • Азық-түлік өнімдерін, өңдеуді, жеңіл өнеркәсіпті және қоғамдық тамақтандырудың өнімділігін арттыру үшін ғылыми білімді пайдалану, ғылыми-зерттеу жұмыстарын орындау үшін тәжірибелік дағдыларын көрсету..
  • кәсіпорынның кәсіпкерлік қызметін, бизнес-жоспарларды, инвестициялық жобаларды құру және талдау, сонымен қатар инвестициялық жобалауда, бизнес-жоспарлауда, жобаларды басқаруда қолданылатын ұтымды шешімдерді ұсыну.
Top