Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07218 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша) (1ж. бейіндік) в Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Кәсіби құзыреттері бар тамақ және қайта өңдеу кәсіпорындары үшін еңбек нарығында бәсекеге қабілетті басқарушы кадрларды даярлау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 1 год
-
Кредиттер көлемі 60
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
Менеджмент
Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы
Диеталық және балалар тағамы технологиясының негізі
Тағам өндірістерінің гигиеналық дизайны
Шет тілі (кәсіби)
Кәсіпкерлік саласындағы жобаларды басқару
Нан, макарон және кондитерлік өнімдер өндірісінде дәстүрлі емес шикізатты пайдалану
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу және сақтаудың инновациялық технологиялары
Тамақтанудың гигиеналық негіздері, тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі
Бизнес шешімдерді модельдеу
Заманауи тағам қоспалары, пайдалану ерекшеліктері
Басқару психологиясы
Наубайхана өндірісінің биотехнологиялық негіздері
Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясындағы ғылыми зерттеулер әдіснамасы
Оқыту нәтижелері
- Зерттеу кезінде қол жеткізілген жаңалықтарды және тәжірибелік қызмет көрсету білімін қолдануға қауқарлы және ұжым мүшелерінің ойларын ескере отырып өз позициясын сақтай біледі
- Өз қызмет көрсету нәтижесін болжайды, технологиялық үрдістер жүру барысын бақылайды және олардың нәтижелерін талдайды
- Шет тілдерінің бірінде жазбаша және ауызша кәсіби қарым-қатынас жасай алады
- Әлеуметтік, этникалық, конфессиялық және мәдени айырмашылықтарды толерантты қабылдай отырып, өзінің кәсіптік қызмет көрсету аймағындағы ұжымға жетекшілік етуге дайын
- Ақпаратты, үрдістерді, әрекеттерді талдайды және бағалайды, өндірістік үрдістерді басқару кезіндегі мәселелерді анықтайды
- Кәсіби қызметінде жаратылыстану және әлеуметтік-экономикалық ғылымдар бойынша білімдерін пайдаланады
- Ғылыми жетістіктер негізінде тамақ және өңдеу өнеркәсібі өнімдерін өндірудің инновациялық технологияларын жасай алады
- Зерттемелер жүргізу үшін теориялық және тәжірибелік білім қолдануға қауқарлы болу, осы зерттеулерді тәжірибелік мәселелерді шешу үшін қолдануды біледі