Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы (2 ж.) в Сәкен Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты "Тамақ өнімдерінің технологиясы" білім беру бағдарламасының мақсаты - тамақ және қайта өңдеу өндірістері саласында ғылыми зерттеулер жүргізудің теориялық, басқарушылық дағдылары мен заманауи әдістеріне ие, ғылыми-педагогикалық бағыттағы бәсекеге қабілетті мамандарды даярлау.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары