7M07203 Тамақ өнімдерінің технологиясы (1 ж.) в С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты "Тамақ өнімдерінің технологиясы" білім беру бағдарламасының мақсаты тағам және қайта өңдеу өндірісі саласында теориялық, практикалық және басқарушылық дағдыларды меңгерген бәсекеге қабілетті мамандарды дайындау болып табылады.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 1 год
-
Кредиттер көлемі 60
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
7M07203 Тағам қауіпсіздігі
МагистратураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07203 Тағам қауіпсіздігі
МагистратураСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
МагистратураҚазақстан инженерлік-технологиялық университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
МагистратураЖәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша