Азық-түлік өнімдерін сертификаттау және сапасы

  • Пәнді игерудің мақсаты тамақ өнімдері мен азық-түлік шикізатын стандарттау мен сертификаттауды зерттеу болып табылады. Пән мал және өсімдік тектес азық-түлік өнімдері мен ауыл шаруашылығы шикізаттарының қауіпсіздігін қарастырады. Оқыту нәтижесінде білім алушы тамақ өнімдерін радиологиялық бақылау, бактериологиялық бақылау, токсикологиялық, паразитологиялық, микробиологиялық, ветеринариялық-санитариялық бақылау кезінде қатысуға, тамақ өнімдерінің сапасын бақылау әдістерін қолдануға қабілетті болады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top