Мал шаруашылығы өнімдерін микробиологиялық бақылау

  • Пән жануарлардан алынатын өнімдердің микробиологиясын зерттейді, олардың әрқайсысының микробиологиялық бақылау ерекшеліктерін сипаттайды. Кеден одағының техникалық регламентіне сәйкес тағам өнімдерін микробиологиялық бақылау нормалары қаралады. Мал шаруашылығы өнімдерде өмір сүретін микроорганизмдердің жіктелуі, алдын алу шаралары. Мал шаруашылығы тағам өнімдерінің микроорганизмдермен ластану көздері және олардың даму шарттары. Өнімдердің бұзылуын тудыратын микроорганизмдердің қасиеттері және мал шаруашылығынан алынатын өнімдер технологиясында қолданылатын микроорганизмдердің өндірістік және құнды қасиеттері зерттеледі.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top