Теңдестірілген тамақтану негіздері

  • Пән сандық және сапалық тұрғыдан жеткілікті тамақтану туралы заманауи идеяларды қалыптастырады. Адам ағзасына түсетін тағамның энергия құндылығының энергия шығындарына сәйкестігі. Оңтайлы арақатынаста белгілі бір мөлшерде қоректік заттардың ағзаға түсу мәселелерін зерттейді; дұрыс тамақтану режимі; тұтынылатын тағамдардың әртүрлілігі; тұтынудағы модерация; артық тамақтанудың жағымсыз салдары; ұтымды тамақтанудың негізгі принциптерін оқытады.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top