Өсімдік шаруашылығы өнімдері өндірісінде сапаны басқару

  • Пән өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндірудегі сапаны басқару туралы заманауи нормативтік құжаттарды (КО ТР 015/2011, КО ТР 023/2011, КО ТР 024/2011), экологиялық таза тамақтану және өсімдік шаруашылығы өнімдерінің зиянсыздығы мәселелерін қарастырады, сондай-ақ өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясындағы сапа жүйесін басқаруды, стандарттау негіздері, дәнді дақылдар, бұршақ дақылдары, майлы дақылдар, картоп, көкөністер мен жемістердің сапа көрсеткіштерін, стандарттау және сертификаттауды үйретеді .
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top