Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдері өндірісінде сапаны басқару
-
Пән өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндірудегі сапаны басқару туралы заманауи нормативтік құжаттарды (КО ТР 015/2011, КО ТР 023/2011, КО ТР 024/2011), экологиялық таза тамақтану және өсімдік шаруашылығы өнімдерінің зиянсыздығы мәселелерін қарастырады, сондай-ақ өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясындағы сапа жүйесін басқаруды, стандарттау негіздері, дәнді дақылдар, бұршақ дақылдары, майлы дақылдар, картоп, көкөністер мен жемістердің сапа көрсеткіштерін, стандарттау және сертификаттауды үйретеді .
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2