Азық-түлік өнімдеріне арналған ыдыс және буып-түю

  • Пән мыналарды зерделейді: тауарды сақтау факторы ретінде орау ерекшеліктері; қаптамаға қойылатын негізгі талаптардың сипаттамасы мен ерекшеліктері; жіктеу, таңбалау, қорғаныш қаптамасының түрлері – буып-түю материалдары; тамақ өнімдерінің буып-түю материалдарын экологиялық бағалау; қауіпсіздік өлшемі бойынша бірнеше ыдысқа қойылатын талаптар; сүт, ет, балық тауарлары қаптамасының сипаттамасы; бактерицидті буып-түю материалдары; стандарттар талаптары ыдысқа және қаптамаға.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top