Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің жаңа түрлерінің рецептураларын жасау принциптері
-
Теңдестірілген тамақтану теориясының негізгі принципін қолдана отырып, сапалық және сандық көрсеткіштердің кешені бар күрделі көп компонентті өнімдердің рецептуралық құрамын жасауға мүмкіндік беретін ғылыми зерттеулердің жаңа бағыттарын зерттеу. Шикізат және азық-түлік нарықтарындағы бәсекелестіктің күшеюі қолданыстағы рецептуралық композицияларды түзету және жаңа рецептураларды әзірлеу арқылы шығарылатын өнім ассортиментін үнемі кеңейту қажеттілігіне әкеледі.
-
Образовательная программа 7M07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1