Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары

  • Дәнді, дәнді-бұршақты және майлы дақылдарды өңдеудің, сақтаудың және қайта өңдеудің инновациялық технологиясын, сақтау кезінде дәнде болатын физиологиялық-биохимиялық және микробиологиялық өзгерістерді құру мәселелерін зерделеу. Бұл пәнде астық өңдеу кәсіпорындарында дезинсекциялық, гидротермиялық, ультрадыбыстық, лазерлік, десикациялық, термо-сәулелік, электромагниттік, озондық және иондық технологиялардың өзекті мәселелерін шешуге ерекше назар аударылады.
  • Образовательная программа 7M07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top