Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары
-
Дәнді, дәнді-бұршақты және майлы дақылдарды өңдеудің, сақтаудың және қайта өңдеудің инновациялық технологиясын, сақтау кезінде дәнде болатын физиологиялық-биохимиялық және микробиологиялық өзгерістерді құру мәселелерін зерделеу. Бұл пәнде астық өңдеу кәсіпорындарында дезинсекциялық, гидротермиялық, ультрадыбыстық, лазерлік, десикациялық, термо-сәулелік, электромагниттік, озондық және иондық технологиялардың өзекті мәселелерін шешуге ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 7M07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1