Астық және май саласындағы ғылым мен технология жетістіктері

  • Астық пен май өндірісін өңдеудің жетістіктері мен даму перспективаларын зерттеудің нәтижелерін оқып талдау. Астық пен май өндірудің заманауи технологияларымен, оларды өңдеу, сақтау және тасымалдау әдістерімен танысу. Астық пен май сапасының көрсеткіштерін анықтау; тағамдық құндылығы және олардың адам денсаулығы мен тамақтануы үшін маңызы. Генетикалық модификация саласындағы ғылыми зерттеулер мен технологиялық жетістіктерді, астық пен майдың жаңа сорттарын, оларды өңдеу технологияларын зерттеу
  • Образовательная программа 7M07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top