Жемістер мен көкөністерді өңдеу жетістіктері

  • Жемістер мен көкөністерді өңдеудегі соңғы жетістіктерді, соның ішінде жаңа өңдеу технологияларын, сақтау, орау және тасымалдау әдістерін зерттеу. Көкөністер мен жемістердің сапа көрсеткіштерін, оларды бақылау әдістерін, жоғары сапалы өңделген өнімдерді өндіруді зерттеу. Көкөністер мен жемістердің тағамдық құндылығын және олардың диетадағы рөлін зерттеу. Соңғы ғылыми және технологиялық жетістіктер, соның ішінде жаңа сорттардың дамуы, геномодификация және басқа да инновациялық технологиялар.
  • Образовательная программа 7M07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top