Мал шаруашылығы өнімдерін стандарттау және сертификаттау

  • Пән Стандарттау, метрология, өнім сапасының талаптарға және нормативтік құжаттарға сәйкестігін бағалау, өнім қауіпсіздігі, ауыл шаруашылығы өнімінің тұтынушылық қасиеттері, сапаны нормалау негіздерін зерделейді. Оған әртүрлі санаттар мен түрлердің стандарттарының жалпы сипаттамасы, Техникалық реттеудің жалпы сипаттамасы, Техникалық регламенттер туралы түсінік, өнім қауіпсіздігінің санитарлық-гигиеналықталаптары, стандарттаудың ұйымдастырушылық және әдістемелік негіздері, өнімнің сапасы мен тұтынушылық қасиеттері, мал өнімдерін стандарттау кіреді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top