Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтанудың гигиеналық негіздері, тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі
-
Пән салауатты өмір салтын қалыптастыруды зерттейді. Республиканың азық-түлік қауіпсіздігі тұжырымдамасы, азық-түлік қауіпсіздігінің сенімді деңгейін құру, азық-түлік шикізатын бөгде қосылыстармен ластау жолдары, технологиялық процестерді жеделдететін заттар, тағамдық қоспалар мен биологиялық белсенді қоспаларды тағамға қолдану туралы оқиды.
-
Образовательная программа 7M07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1