8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в АТУ
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ өндірісі саласындағы қолданбалы ғылыми зерттеулерге қатысуға және ЖОО-да оқу үдерісін ұйымдастыруға қабілетті жоғары білікті ғылыми, ғылыми-педагогикалық және басқарушы кадрларды дайындау
-
Академиялық дәреже Докторантура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
ЖОО атауы Алматы технологиялық университеті
-
Оқу мерзімі 3 года
-
Кредиттер көлемі 180
-
Білім беру бағдарламаларының тобы D111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 8D072 Өндірістік және өңдеу салалары
8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
ДокторантураАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: D111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
ДокторантураСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
БББТ: D111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша