Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Ғылыми ақпаратты талдауда философиялық әдістерді, психологиялық тұжырымдамалар мен педагогикалық теорияларды білім беру міндеттерін шешу, білім алушылармен нәтижелі өзара әрекеттесу, оқыту мен тәрбиенің тиімді технологияларын таңдау, сыни рефлексия мен кәсіби тұрғыда өзін-өзі дамыту үшін қолданады
  • Әлеуметтік қарым-қатынас, тұлғааралық, мәдениетаралық және кәсіби-педагогикалық қарым-қатынас дағдыларын меңгерген, ауызша және жазбаша түрде мемлекеттік, орыс және ағылшын тілдерінде
  • Сыни тұрғыдан ойлау технологияларын және жасанды интеллект әдістері мен техникасын қолдана отырып, ғылыми-зерттеу және оқу іс-әрекетін ұйымдастыра, жоспарлай, жүзеге асыра және талдай алады
  • Академиялық жазу мен кеңсе техникасында жұмыс істеу дағдыларын игереді
  • Қоғамдық тамақтану кәсiптәренарында тагам нiмдерiнің технологисы, биохимия микробиология емес, санитария емес, тамақтану гигиенасы негіздерін, қызметтiң кәсiптiк қызметiне қызмет көрсету
  • Басқару қызметін жоспарлау және талдауды жүзеге асырады, aзық-түлік өнімдерінің технологиясы саласындағы бизнес-үдерістерді жетілдіруде шығармашылық тәсілдерді және пәнаралық білімді қолданады
  • Ақпаратты жинау және түсіндіру негізінде технологиялық құжаттаманы әзірлеуге және өндіріс процесіне жаңа технологияларды енгізуге қабілетті
  • Шығарылатын өнімнің рецептурасын түзете алады және әлеуметтік, этикалық және ғылыми пайымдауларды ескере отырып, озық білім мен пайымдауларды қалыптастыру негізінде жаңа өнім жасай алады
  • Жаңа технологиялардың, шикізат пен технологиялық жабдықтардың жаңа түрлерінің, сондай-ақ бәсекеге қабілеттілікке және өнімнің тұтынушылық сапасына әсер ететін басқа да факторлардың әсерін талдайды және бағалайды
  • Білімді көрсетеді және тестілеудің, бақылаудың, сапа сараптамасының және азық-түлік қауіпсіздігінің заманауи әдістеріне ие
  • Азық-түлік технологиясы саласындағы ғылыми-зерттеу және ғылыми-зерттеу жұмыстарын өз бетінше интеграциялауға, жүйелеуге, білімді жаңартуға және оны кәсіби деңгейде қолдануға қабілетті
Top