Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты жалпы және кәсіби-бағдарланған құзыреттілікке, жоғары рухани-адамгершілік қасиеттерге ие, тұрақты кәсіби өсуге және тұлғалық дамуға ұмтылатын азық-түлік өндірісі мен қоғамдық тамақтану өнімдерінің қазіргі заманғы технологиялары саласында бәсекеге қабілетті ғылыми және педагогикалық кадрларды даярлау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
ЖОО атауы Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
Ғылым философиясы мен тарихы
Зерттеу әдістері және деректерді талдау
Жоғары мектеп психологиясы
Тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері
Шет тілі (Кәсіби)
Жоғары мектеп педагогикасы
Көптілді курс Ғылыми зерттеу жұмысын ұйымдастыру және жоспарлау
Стратегиялық менеджмент (тереңдетілген курс)
Азық-түлік сапасын жақсарту мәселелері
Хаттағы академиялық стиль (ағыл.)
Көптілді курс "Корпоративтік басқару"
Академиялық хат негіздері (ағыл.)
Сыни тұрғыдан ойлау және шешім қабылдау
Жасанды интеллект жүйелері
Азық-түлік өнімдерінің тиімді қор сактаушы техникасы және технологиясы
Жоғары мектепте оқыту әдістері мен технологиялары
Тауарларды сәйкестендіру мен бұрмалаудың өзекті мәселелері
-
2 Оқу жылы
Тамақ өнеркәсібі саласындағы прогрессивті технология
Тиімді тамақтанудың өзекті мәселелері
Тамақ өнеркәсібі салаларындағы прогрессивті техника
Азық-түлік өнімдерінің сапасын сараптау
Өнімнің бәсекеге қабілеттілік мәселелері
Қауіпсіздік менеджмент жүйелері
Тауарлардың сапасын бақылау және қаупсіздігінің қазіргі әдістері
Тамақ өнеркәсібінің заманауи технологиялары
Мамандандырылған тамақ өнімдерін өндірудің заманауи технологиялары
Азық-түлік өнімдерінің қазіргі заманғы технологиялары жағдайында барабар тамақтану мәселелері
Профессии
Оқыту нәтижелері
- Ғылыми ақпаратты талдауда философиялық әдістерді, психологиялық тұжырымдамалар мен педагогикалық теорияларды білім беру міндеттерін шешу, білім алушылармен нәтижелі өзара әрекеттесу, оқыту мен тәрбиенің тиімді технологияларын таңдау, сыни рефлексия мен кәсіби тұрғыда өзін-өзі дамыту үшін қолданады
- Әлеуметтік қарым-қатынас, тұлғааралық, мәдениетаралық және кәсіби-педагогикалық қарым-қатынас дағдыларын меңгерген, ауызша және жазбаша түрде мемлекеттік, орыс және ағылшын тілдерінде
- Сыни тұрғыдан ойлау технологияларын және жасанды интеллект әдістері мен техникасын қолдана отырып, ғылыми-зерттеу және оқу іс-әрекетін ұйымдастыра, жоспарлай, жүзеге асыра және талдай алады
- Академиялық жазу мен кеңсе техникасында жұмыс істеу дағдыларын игереді
- Қоғамдық тамақтану кәсiптәренарында тагам нiмдерiнің технологисы, биохимия микробиология емес, санитария емес, тамақтану гигиенасы негіздерін, қызметтiң кәсiптiк қызметiне қызмет көрсету
- Басқару қызметін жоспарлау және талдауды жүзеге асырады, aзық-түлік өнімдерінің технологиясы саласындағы бизнес-үдерістерді жетілдіруде шығармашылық тәсілдерді және пәнаралық білімді қолданады
- Ақпаратты жинау және түсіндіру негізінде технологиялық құжаттаманы әзірлеуге және өндіріс процесіне жаңа технологияларды енгізуге қабілетті
- Шығарылатын өнімнің рецептурасын түзете алады және әлеуметтік, этикалық және ғылыми пайымдауларды ескере отырып, озық білім мен пайымдауларды қалыптастыру негізінде жаңа өнім жасай алады
- Жаңа технологиялардың, шикізат пен технологиялық жабдықтардың жаңа түрлерінің, сондай-ақ бәсекеге қабілеттілікке және өнімнің тұтынушылық сапасына әсер ететін басқа да факторлардың әсерін талдайды және бағалайды
- Білімді көрсетеді және тестілеудің, бақылаудың, сапа сараптамасының және азық-түлік қауіпсіздігінің заманауи әдістеріне ие
- Азық-түлік технологиясы саласындағы ғылыми-зерттеу және ғылыми-зерттеу жұмыстарын өз бетінше интеграциялауға, жүйелеуге, білімді жаңартуға және оны кәсіби деңгейде қолдануға қабілетті
Ұқсас БББ
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті