Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
8D07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша) в АТУ
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Өңдеу өндірістерінің технологиясы бойынша қолданбалы ғылыми зерттеулерге қатысуға және университетте оқу процесін ұйымдастыруға қабілетті жоғары білікті ғылыми, ғылыми-педагогикалық және басқарушы кадрларды дайындау
-
Академиялық дәреже Докторантура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
ЖОО атауы Алматы технологиялық университеті
-
Оқу мерзімі 3 года
-
Кредиттер көлемі 180
-
Білім беру бағдарламаларының тобы D111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 8D072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
Академиялық хат (ағылшын тілінде)
Ғылыми зерттеу әдістері (ағылшын тілінде)
Гендік инженерия негіздері және ГМО қауіпсіздігі
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиялық үрдістерін жүйелі талдау
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясының теориясы
Тағам өнімдері өндірісінің биотехнологиялық негізі (ағылшын тілінде)
Өңдеу кәсіпорындарында астықты өңдеудің электрофизикалық әдістері
Профессии
Оқыту нәтижелері
- Ақпаратты сыни бағалаумен және цифрлық технологияларды қолданумен аналитикалық мәтіндік қызметпен байланысты ғылыми және кәсіби коммуникация технологияларын пайдаланады.
- Бізді қоршаған әлем, өмір мен мәдениет құндылықтары туралы ғылыми білімнің тұтас жүйесін көрсетеді
- Өсімдік тектес шикізатты өңдеу үшін биотехнологияның инновациялық жетістіктерін пайдаланады
- Терең теориялық және мамандандырылған білім негізінде кәсіби қызмет саласында кешенді ғылыми зерттеулер жүргізеді.
- Қайта өңдеу өндірістерінің жаңа функционалды өнімдерін жасау бойынша ғылыми зерттеулерде гендік инженерия мен биотехнологияның жетістіктерін пайдаланады
- Ғылыми және практикалық мәселелерді шешу үшін зерттеу деректерін түсіндіреді
- Өңделген өнімдердің қауіпсіздігі мен тиімділігін арттыратын ғылыми негізделген инновациялық шешімдерді ұсынады