Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07202 Тамақ өнімдерінің технологиясы (1,5 ж.) в Сәкен Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты "Тамақ өнімдерінің технологиясы" білім беру бағдарламасының мақсаты тағам және қайта өңдеу өндірісі саласында теориялық, практикалық және басқарушылық дағдыларды меңгерген бәсекеге қабілетті мамандарды дайындау болып табылады.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 1,5 года
-
Кредиттер көлемі 90
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
Ұқсас БББ
7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Мұхаммед Хайдар Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Торайгыров университеті
7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
7M07202 Азық – түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
Инновациялық Еуразия университеті