Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өңдеу өндірістердің жалпы технологиясы
-
Тамақ өнімдерінің технологиялық процестерінің ғылыми негіздерін зерттеу; тамақ өнiмдерiндегi бастапқы және қайталама шикiзатты пайдалану; шикізатты сақтау және өңдеу кезінде физика-химиялық және биохимиялық қасиеттерін сипаттайтын көрсеткіштерді айқындайды; дайын өнімді сипаттайтын негізгі сапа көрсеткіштері
-
Образовательная программа 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1