Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісінің шикізаттары мен материалдары
-
Модуль пәні нан, макарон және кондитерлік өнімдерді өндіруде қолданылатын негізгі және қосымша шикізат туралы білімдерін қалыптастырады. Шикізаттың сапасын бақылау және бақылау әдістері туралы түсінік береді. Нан, макарон және кондитерлік өнімдерді өндіру кәсіпорындарында техно-химиялық бақылаудың дұрыс ұйымдастырылуына ықпал етеді.
-
Образовательная программа 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1