Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өндеу өндірістерінің өнімдерінің құндылығын жоғарылату
-
Модульдегі пән нан-тоқаш өнімдерінің, макарон және кондитерлік өнімдердің қоректік және биологиялық құндылығы туралы түсінік береді; химиялық, биохимиялық құрамы туралы білімді қалыптастырады; өңдеуші өнеркәсіп өнімдерінің энергетикалық, биологиялық, органолептикалық, физиологиялық құндылығы; тамақ өнеркәсібінің барлық пайдалы қасиеттері туралы; олардың тамақтанудағы рөлі туралы.
-
Образовательная программа 6B07202 Өсімдік шикізатынан жасалған өнімдерді өңдеу және өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1