Карамель және шоколад өнімдерін өндіру технологиясы

  • Модулдың пәні карамель өндірісінің технологиясы туралы білімді қалыптастыруға және шоколад өнімдерінің әртүрлі түрлеріне ықпал етеді, өнім сапасының көрсеткіштерін бағалау дағдыларын қалыптастырады. Дисциплина өндіріс үшін шикізатты дайындаудың, қант дайындау технологиясының, инвертті сиропты дайындаудың, какао бұршақтарын өңдеудің, шоколад өнімдерін жасаудың, шоколад массасын өңдеудің, құюдың, тығыздаудың, салқындатудың және олардың сапасын бағалаудың барлық кезеңдерін қамтиды.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top