Өсімдік майлары мен майларды өндіру кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылау

  • Тәртіп өнімнің сапасы, оның жай-күйі, процесі немесе құбылысы туралы ақпаратты алу үшін деректерді жинау, өңдеу және беру әдістері мен әдістерін ұштастыра отырып, өсімдік майлары мен майларын өндіретін кәсіпорындарда техно-химиялық бақылау дағдыларын дамытуға, инновациялық және ақпараттық технологияларды дамытуға бағытталған бағыттарды дамытуға ықпал етеді; Ғылыми және ғылыми мәселелерді шешуде жергілікті және ғаламдық ауқымды өндіру технологиясында дағдыларды қолдана білу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top